Thursday, February 25, 2010

OpsSss...terSalah Kereta...MaloOoO...!!!!

 Pengalaman tak abes suda....

Time ni aq nak balik ke Kuala Lumpur da.Mmg jadi habit aq n husband aq akan berjalan2 mengelingi bandar untuk membawa bekalan yg patot pg kl..lpas dr beli ikan masin n ikan bilis..(i love ikan bilis goreng eheheh(",))
aq nak singgah ke kedai buku...nenoneno da 2 raun pusing bandar maka dengan ini dumumkan jumpelah kedai buku yg aq slu g Qong Ming Bookstore..haha3x

D : hah..pegilah syg cri majalah tu,dear nak pusing jap..xde paking kat cney...
N : yala..syg pg nti dear tunggu jak depan kedai erk..x lame pown

Maka aq dengan ayunya turun dr kete dan melintas jalan..pewitttttt anak sapola tu!! haha3X
aq dengan comeynya pegi mencari majalah kegemaranku dara&rapi..,sambil jalan2 round buku..eh,nak beli untuk dearlah satu,Buku mastika special edition ttg kisah org pegi mekah..
so,aq pown pegilah bayar dengan anggunnya..mak oi..haha3x

Aq ni rabun sket...pastu ngengade xnok pakai cermin mata..jam da menunjukkan 4.30 lagi satu jam setengah flight aq..yah yah..lepas tu aq dgn yakinnya pegi lah menuju kete husband aq berwarna orange..

nak buka pintu da ...mak oiiii salah kete...pakcik dalam kete tu..wat muke blur kat aq..

Bommmmmmm!!!!malooooooo!!
 aq dengan muka xtaO nak letak mne..berundur dan tersenyum kucing...meoooww....kete husband aq rupenye kat belakang cket...dengan perasaan muke macam nak pengsan aq pergi mengadu kat husband aq minta belas kasihan.Hahahaha tula org suh pakai cermin mate xnak!! Hampeeehhhhhhh 
moral of the story korang kene tgk bebaik kete yg nak naik tau..walaupon sebijik..wehehehehe(",) 

 
ni da terlebih sengal...wehehe...
 

3 PoTpeT(◕‿◕.):

Zephyr said...

den pun ponah hadapi situasi lebih kurang camnih :)

http://akuvsdunia.blogspot.com

fitri oh fitri said...

haha, saya lagi terok, tp bukan salah keta, salah org dalam keta. haha.





http://fitridzulkifli.blogspot.com

etomyam said...

hahaha...nasib baik tak buka terus duduk...

Post a Comment