Monday, March 1, 2010

Baru seminggu buka blog da addict..!!!ni sume sbb Geng blogger!! hihi

 my 1st pic tht i upload dalam blog...

WalaWeeeee.....hihihi suke2....blog oh my blog i love u..waaaahh....skg aku tgah study d UKM dan hanya mengambil 1 subjek 1 sem coz clash dgn subjek sem lalO..huhuh sedey.....xder keje and kelas aku mesti balik kampung..keje aku balik kampung dan banyak masa lapang..wahahaha...skg ni usah nak balik kampung..kuar bilik pn susa...hahahaha..tido pun lambat..hahahaha

Sebenarnya aku sebenarnya bukan x minat..cuma hanya aktif berym sahaje..tu pOwn ngn husband akO...lepas tu..nth macam mn aku terBuka hati nak cipta sesuatu dalam internet suatu laman dengan suami aku...
"BLOG"inilah pertama yg bermain d kepala hotak yg x ceRdIK ini..hahaha....

pastu membe aku GT(gadis terbilang)ajak aku buka akaun kat geng blogger..ptama aku tak peduli sangat..bila satu masa..aku belek2 geng blogger ni..MAKKKK OIII..best siOOOOttTTTttTT..hahaha..best2...x penat mata aku ni nak menghadap dan baca ceritas org....best2..aku duk gelak jer...kat page cik lolly kat page tubelawak..nilah page aku tgk selalO dan gelak sorang2...hahaha..yg laen mmg aku tgk.tp ni most probably la aku tgk hari2....weehehehe...pastu ader kengkawan komen..hahaha

aku banyak lepak da kat bilik dan melayan internet..hehehe..husband pon kekadang msg tnya nape aku bz sangat..sebOk memanjang dgn blOg...hehehe i love u my mucuuuukkk dear...

thnx a lot geng blogger..saper punye idealah nak tubOhkan geng blogger erk..super sayOOOoooOO!!!besttt

5 PoTpeT(◕‿◕.):

ada.m0khtar said...

keep it on =)

etomyam said...

steady...

bulat said...

abeslar..btmbh ag blogger...hehe

eza_nazmi said...

Salam,
happykan ada blog sendiri..

Anuar said...

salam blogging

Post a Comment